Curves Purmerend
Wagenweg 12A
1442 BX Purmerend
Tel: 0299-840722

Curves Nieuwsbrief

Geef je vrijblijvend op voor ons gratis e-mail magazine!

Succesverhaal

Petra Beelen

Leeftijd: 40
Begonnen: december 2011
Vestiging: Amersfoort West
Startgewicht: 76kg
Verloren kilo's: 8kg
Verloren cm: 30
Had maat: 42

Succesverhaal

Petra liep na twee knieoperaties de avondvierdaagse

‘‘Je kunt meer dan je denkt’, zeggen ze bij Curves en dat klopt!’

Op medische grond kwam Petra bij Curves terecht. Ze had last van een hartritmestoornis en twee knieoperaties achter de rug. Sporten zou het herstel bespoedigen. Een half jaar terug kon ze vanwege de pijn niet eens wandelen. Nu heeft ze geen medicijnen meer nodig en liep ze zelfs de avondvierdaagse.

Minimale klachten

“Ik kwam eigenlijk puur voor informatie bij Curves, om te kijken of dit beter bij me zou passen dan de reguliere sportschool. Ik zag de coach in het circuit de vrouwen coachen en wist, dit heb ik nodig: goede begeleiding! Een half jaar terug kon ik niet eens wandelen zonder pijn en nu ik een tijdje bij Curves sport, kan ik zelfs hardlopen met minimale klachten. Daarnaast is mijn hartritmestoornis verminderd en ik heb geen medicijnen meer nodig.”

Totaaltraining

“De totaaltraining van Curves mij heel goed gedaan. Doordat de apparaten hydraulisch werken, traint iedereen op z’n eigen niveau. Dat ik nu zelfs pijnvrij kan hardlopen, is de grootste overwinning voor mij. Een goede conditie heeft ook effect op je hartspier. De bètablokkers voor mijn hart heb ik nu niet meer nodig. Ik ben het bewijs dat Curves wel degelijk levens kan veranderen.”

Vrienden

“Sommigen denken misschien dat Curves er is voor vrouwen die willen afvallen, maar het is zoveel meer! Mijn familie en vrienden wonen ver weg. Via Curves heb ik ook nog eens nieuwe vrienden gemaakt. Mijn levensmotto is: 'Life is not a rehearsel’. Ik heb een aantal zeer dierbare mensen verloren op jonge leeftijd en daarom wil ik uit het leven halen wat er in zit, zonder spijt te hebben van de dingen die ik niet heb gedaan. Waarom wachten als je nu de mogelijkheid hebt om aan jezelf te werken?”

Je kunt meer dan je denkt!

“Ik heb coeliakie en zal altijd extra alert moeten blijven op mijn voeding in combinatie met het sporten. Door de goede coaching en begeleiding bij Curves gaat dit steeds makkelijker. Het sporten heeft mijn been zóveel sterker gemaakt, dat ik mee kon doen aan de avondvierdaagse. Met een aantal Curvesdames gaan we nu een Fun-Run van ruim 3 kilometer hardlopen! ‘Je kunt meer dan je denkt’, zeggen ze bij Curves en dat klopt!”

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief